יום רביעי, 29 במרץ 2017

מסע בעמק מאת שחר ורז

שלום לכל הקוראים, בשבוע שעבר יצאנו רז ואני יחד עם שכבת י', בית ספר שקד, גלעד ומכינת העמק למסע בעמק למשך שלושה ימים. נשמח לשתף אתכם בחוויות שלנו, בסיפורים של כל שלושת הימים ולהראות תמונות מהטיול.

מסע בעמק הינו מסע של שלושה ימים בשבילים שנמצאים בעמק המעיינות שבו נמצא בית הספר שלנו. במהלך המסע גם לומדים ויש שיחות במעגלים שיוצרים אווירה מאוד חברתית וטובה. היה הרבה ערבוב בין בתי הספר, ומשם הכרנו אנשים חדשים.




ביום הראשון צעדנו בשביל העמק. היה לנו מדריך בשם נתן שעשה איתנו כמה פעילויות. היום הראשון של המסע הסתיים כשהגענו לכוכב הירדן וישנו באוהלים והכנו ארוחת ערב בעצמנו, שהיה מאוד טעים וממלא. לפני השינה עשינו גם קצת צחוקים באוהל והיה קפוא.

ביום השני קמנו בבוקר, היה טקס ומעגל לימוד וקיבלנו חולצות. משם הלכנו מכוכב הירדן לחמדיה. חמדיה היו שיחות עם כל מיני אנשים שאליהם לא הצטרפנו משום שהיינו עייפים והלכנו לישון.







ביום השלישי והאחרון שחר כבר לא הייתה ברובו, קמנו שוב בבוקר, ששוב היה בו טקס ואחריו התחלנו לרכוב באופניים מחמדיה עד לסחנה, שמשם המשכנו ברגל להר הגלבוע. העלייה על הר הגלבוע הייתה קשה מאוד עד שכאבו לי מאוד הברכיים אבל הצלחנו לעלות בהמלחה רבה. לדעתי (של רז) היום השלישי היה הכי קשה אבל גם הכי כיף.


חווית מהמסע בעמק:
רז: היה לי כיף בהליכה ונהנתי והיה לי כיף לדבר עם תלמידים מהשילוב ומבית ספר גלעד ונהנתי מארוחת הערב שאנחנו הכנו.
שחר: נהנתי מהארוחת ערב ומהארוחת צהרים וגם נהנתי מההליכה.







4 תגובות:

  1. הכתבה הזו עושה לי געגועים למסע בעמק שבו אני, גדעון ונסי יצאנו בו. שמח לשמוע שנהנתם

    השבמחק
  2. רז ושחר, כל הכבוד על המאמצים שהשקעתם בכתיבת הכתבה! הצלחתם לכתוב כתבה מעניינת שכתובה מצויין.

    השבמחק
  3. רז ושחר כל הכבוד על הכתבה שמעבירה בצורה מעניינת ומזווית הראייה שלכם את החוייות של טיול משותף עם כלל השכבה. נהנתי מאוד לקרוא.

    השבמחק
  4. רז ושחר כל הכבוד על הכתבה שמעבירה בצורה מעניינת ומזווית הראייה שלכם את החוייות של טיול משותף עם כלל השכבה. נהנתי מאוד לקרוא.

    השבמחק