יום ראשון, 22 בפברואר 2015

רז סולומון מדור אוכל מתכון בראוניז

שלום
 אני רז מכיתת גפן היום לקחתי מתכון ממתן בכיתת ארז ועשיתי ראיון
הוא לקח את המתכון הזה של בית ספר יסודי והוא מכר אותו בבית ספר יסודי והיה לו טעים.
בראוניז רכים ונימוחים:
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
200 גרם חמאה(או מרגרינה בטעם חמאה)
1 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט פודינג שוקולד
5 ביצים
200 גרם אגוזים קצוצים
3-4 כפות שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה: ממיסים תוך כדי בחישה את השוקולד עם הסוכר והחמאה על להבה נמוכה.
מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת-אחת תוך כדי בחישה.
מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת השוקולד ומוסיפים אגוזים ושוקולד צ'יפס.
מערבבים היטב.
אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות
בודקים עם קיסם.
.

12 תגובות:

  1. נשמע לי טעים אלמוג מכיתת גפן

    השבמחק
  2. נראה טעים יקיר משה שם טוב

    השבמחק
  3. מדהים מאביאל כיתת גפן האלוף

    השבמחק
  4. רז כל הכבוד!! תמשיך להביא לנו את הסיפורים שמאחורי המתכונים, כל פעם ממישהו אחר. זה ממש מעניין ככה. תודה! נעה

    השבמחק
  5. יופי רז, מתכון טוב בשביל תלמידים להכין ואז לאכול. גדעון.

    השבמחק
  6. ואו, איזה מגרה...
    הלל

    השבמחק
  7. כמו תמיד המתכונים שלך עושים חשק לרוץ למטבח ולהתחיל לאפות - תמשיך כך!

    השבמחק
  8. אני רוצה עוד בראוניז אביאל כיתת גפן

    השבמחק
  9. ואווו ניראה טעים מאוד! אנסה בבית

    השבמחק
  10. רזי , כל הכבוד על המתכונים ...עשיתי בבית ויצא מעולה!!! עינבל

    השבמחק
  11. מדהים ומגניב וטעים בטירוף אביאל כיתת גפן

    השבמחק