שלום
אני רז מכיתת גפן היום לקחתי מתכון ממתן בכיתת ארז ועשיתי ראיון
הוא לקח את המתכון הזה של בית ספר יסודי והוא מכר אותו בבית ספר יסודי והיה לו טעים.
אני רז מכיתת גפן היום לקחתי מתכון ממתן בכיתת ארז ועשיתי ראיון
הוא לקח את המתכון הזה של בית ספר יסודי והוא מכר אותו בבית ספר יסודי והיה לו טעים.
בראוניז
רכים ונימוחים:
150 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד חלב
200 גרם חמאה(או
מרגרינה בטעם חמאה)
1 כוס סוכר
1 חבילת אינסטנט
פודינג שוקולד
5 ביצים
200 גרם אגוזים
קצוצים
3-4 כפות שוקולד
צ'יפס
אופן ההכנה: ממיסים תוך כדי
בחישה את השוקולד עם הסוכר והחמאה על להבה נמוכה.
מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת-אחת תוך כדי בחישה.
מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת השוקולד ומוסיפים אגוזים ושוקולד צ'יפס.
מערבבים היטב.
אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. בודקים עם קיסם.
.
מסירים מהאש ומוסיפים את הביצים אחת-אחת תוך כדי בחישה.
מנפים את האינסטנט פודינג לתערובת השוקולד ומוסיפים אגוזים ושוקולד צ'יפס.
מערבבים היטב.
אופים בחום 175 מעלות כ-30 דקות. בודקים עם קיסם.
.
נשמע לי טעים אלמוג מכיתת גפן
השבמחקנראה טעים יקיר משה שם טוב
השבמחקמדהים מאביאל כיתת גפן האלוף
השבמחקרז כל הכבוד!! תמשיך להביא לנו את הסיפורים שמאחורי המתכונים, כל פעם ממישהו אחר. זה ממש מעניין ככה. תודה! נעה
השבמחקיופי רז, מתכון טוב בשביל תלמידים להכין ואז לאכול. גדעון.
השבמחקואו, איזה מגרה...
השבמחקהלל
כמו תמיד המתכונים שלך עושים חשק לרוץ למטבח ולהתחיל לאפות - תמשיך כך!
השבמחקתודה
השבמחקאני רוצה עוד בראוניז אביאל כיתת גפן
השבמחקואווו ניראה טעים מאוד! אנסה בבית
השבמחקרזי , כל הכבוד על המתכונים ...עשיתי בבית ויצא מעולה!!! עינבל
השבמחקמדהים ומגניב וטעים בטירוף אביאל כיתת גפן
השבמחק