עוגיות שוקולד למכורים לשוקולד, עם המון שברי שוקולד (עם תוספות). |
|
כמות: 24 עוגיות גדולות בתאבון! |
|
חומרים |
|
200 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה מלוחה
2 ביצים קרות מהמקרר
3/4 כוס סוכר (150 גרם)
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס קמח (50 גרם)
1/4 כוס קקאו (40 גרם)
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
300 גרם שוקולד חלב עם תוספות, קצוץ גס (למשל שוקולד קרם נוגט, שוקולד פצפוצים ושוקולד לבן עם עוגיות – 100 גרם מכל סוג) |
|
|
| |
|
|
|
אופן ההכנה |
|
מחממים תנור ל-160 מעלות.
במיקרוגל ממיסים יחד שוקולד מריר וחמאה מלוחה.
במיקסר ידני (או במטרפה) מקציפים בקערה ביצים, סוכר ותמצית וניל במרץ שתיים-שלוש דקות להעלאת קצף וקבלת צבע לימוני.
מוסיפים את תערובת השוקולד וטורפים לאיחוד.
מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקציפים חצי דקה.
קוצצים את השוקולדים עם התוספות ומערבבים פנימה.
יוצרים עוגיות בעזרת כף גלידה קפיצית קטנה על תבנית מרופדת נייר אפייה.
אופים 15 דקות לעוגיות סדוקות ותפוחות, יציבות ויבשות למגע בשוליים אבל עדיין רכות במרכז (עם הקירור הן יתייצבו). מצננים לפני שמגישים (שלא יתפרקו). |
|
|
נראה טעים מאוד. אוכל! רוצה אוכל!
השבמחקשוקולדדדד!!!
השבמחק