יום ראשון, 1 במאי 2016

מתכון לפיצה מהירה


מצרכים

  • לפיצה משפחתית או 4 אישיות:
  • לבצק:
  • 1/2 2 כוסות קמח (מומלץ קמח פיצה)
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 3/4 כוס מים
  • לרוטב:
  • 1/2 קופסת שימורי עגבניות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח
  • לטופינג:
  • 80 גרם מוצרלה מגוררת
  • 50 גרם בולגרית מפוררת


  • אופן ההכנה
  • 1. מכינים רוטב עגבניות: מבשלים את כל החומרים בסיר עם מכסה רבע שעה עד שמתקבל רוטב מבריק.
  • 2. מכינים בצק: מערבבים קמח ומלח, מוסיפים מים ושמן ולשים 3 דקות עד לקבלת בצק רך ולא דביק.
  • 4. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 5. מרדדים את הבצק דק ככל האפשר. אפשר להכין פיצה אחת בתבנית תנור גדולה או פיצות אישיות. מורחים ברוטב ומניחים טופינג.
  • 6. אופים 20 דקות או עד שהגבינה מבעבעת והבצק זהוב.
  • פיצה בזריזות (נמרוד סונדרס)

3 תגובות:

  1. אני אוהב פיצה כל יום שלישי סבא שלי מכין פיצה טעימה מגניבה יקיר

    השבמחק
  2. מאיפה לקחת את המתכון? מספר בישול? יופי של רעיון.

    השבמחק