שלום לכולם הצעתי את הרעיון להכין שקשוקה בשיעור כלכלת בית ויצא טעים.
מצרכים:
- 1 בצל.
- 3 שיני שום (קצוץ) טוב טוב.
- שמן זית.
- 4-5 עגבניות חתוכות לעיגולים.
- 2 וחצי כפות רסק עגבניות.
- כף פפריקה.
- מלח,פלפל.
- 4 ביצים.
אופן ההכנה:
- חותכים בצל לרצועות ושמים בשמן הזית לטיגון.
- מוסיפים את השום הקצוץ יחד עם הבצל, מערבבים נותנים לבצל ולשום להזהיב טוב טוב.
- בינתיים מכינים תערובת של : 2 וחצי כפות רסק עגבניות פפריקה,קצת מלח ופלפל לפי הטעם וחצי כפית סוכר, מניחים את התערובת בצד.
- מוסיפים את העגבניות, נותנים להם רתיחה עם מכסה 2-6 דקות רתיחה ומערבבים.
- מוסיפים את התערובת המוכנה מערבבים מכסים, נותנים לזה 5 דקות עד שזה הופך לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הביצים,מחכים 5-10 דקות.
- ובתאבון.
היה לי טעים לאכול שקשוקה אוראל מכיתת גפן
השבמחקאני רוצה שיהיה עוד שקשוקה ים מכיתת גפן
השבמחקהכנו את השקשוקה . היא יצאה מאוד טעימה!! עינבל כיתת גפן
השבמחקאני הייתי בצוות שקשוקה עם רז ים וליאור היה ממש כיף להכין ויצא ממש טעים!!! אוריה כיתת גפן
השבמחקטוב לשמוע שהיה טעים ושיש מתכונים. גדעון.
השבמחקניראה נהדר! ננסה בקומונה ונספר איך היה!!
השבמחקתמשיך ככה זה נהדר (:
אני שמח לשמוע
השבמחקכמו תמיד רז, אתה מביא לנו מתכונים מגרים ומעניינים. ננסה בבית.
השבמחקרז- השקשוקה נראית ממש מגרה.
השבמחקמבטיחה להכין שקשוקה על פי המתכון שלך לארוחת ערב ולכתוב לך אם הייתה טעימה.
יעל דגן
אני שמח לשמוע שזה מגרה.
השבמחקרז...
השבמחקהשקשוקה נראית ממש טעימה
תודה
השבמחקיקיר משה שם טוב זה טעימה
השבמחקמדהים ומגניב מאביאל חדד כיתת גפן
השבמחקכל הכבוד לך רז! אהבו את המתכון! יש לי עוד מתכון מסוים וזה הפתעה! אני בטוח שזה מה שאתם צריכים.
השבמחק(יאן זטולסקי)
נכון
השבמחק