שלום לכם. אם לא שמתם לב לשבוע שעבר, אני, גדעון וליאל מויאל (שלושתנו מכיתת תפוז) ערכנו סקר שוק לקוחות בין כל הכיתות, כאשר חילקנו ופיזרנו דפי שאלון על השולחנות הכיתתיים. למעשה, כיתת תפוז בונה את פרויקט הכריכים, שבו אנו מתכננים למכור סנדוויצ'ים עם כל מיני תוספות שחשבנו לקנות (כמו חומוס, גבינה צהובה, ירקות וכו'), ובנוסף בודקים את ההתרשמות שלכם מהכריכים שלנו.
הסיבה שרציתי ליידע אתכם בכך היא שעדיין לא השלמנו באופן סופי את ה"סקר-שוק לקוחות",
ומכאן השאלה הגדולה:
מה אתם מעדיפים: לחם או לחמנייה?
אני מבקש מכל מי שקורא את זה למסור, ליידע את חבריו לכיתה ולשאול אותם בעניין הזה!
תודה רבה, כולם מוזמנים להגיב למטה.
אני חושב שזה תלוי בלחם ותלוי בלחמנייה. ברוב המקרים לדעתי הלחמנייה יותר מפנקת, אבל לפעמים יש לחמים שווים מכל מני קמחים מגניבים.
השבמחקזה גם תלוי בממרח. חומוס (מלוח) נגיד, זורם לי יותר טוב בלחם, כאשר חמאת בוטנים (מתוק) הולך לי יותר טוב בלחמנייה. זו סתם דעתי.
לו אני הייתי חייב להחליט - לחמנייה.
הלל
נ"ב יאללה תפוזים!
אני חושבת שיותר מתאים לחמניה. היא יותר אוספת את כל התוספות... קל לארוז אותה וכו'
השבמחקגם שקונים כריכים בכל מיני מקומות לרוב זה מגיע בלחמניה.
בהצלחה בפרויקט! ברור שאשמח להיות לקוחה שלכם.
עכשיו הודות לתמונה הזו אני רעב !
השבמחקחזרה לנושא - אני אישית אוהב להתפנק אם אפשר בלחמניה טובה. אני מסכים עם יעל וירוב , לחמניה היא יותר פרקטית לדוכן. בנוסף לכך גם יותר קל להכין איתה כריכים - לא שזה קשה להכין עם לחם , אך לחמניה אתם רק צריכים לשלוף ולדחוף פנימה מה שצריך.
האמת ירין, אתה צודק לגמרי, עם לחמניה הרבה יותר קל, אבל התלמידים צריכים להחליט אם הם רוצים לחמנייה או לחם. בכל זאת, רעיון טוב, נדבר על זה בישיבה של הפרוייקט.
השבמחקנשמע לי טעים
השבמחקבהצלחה!!!
השבמחקאני חושב שזה מענין יקיר משה שם טוב
השבמחקאני מעדיף לחם, אבל לדעתי צריך משניהם, כי כך אחד אוהב משהו אחר - יהונתן מור
השבמחקאני מעדיף לחמנייה. כי אני לחם כל בוקר.
השבמחקנסי
תיקון טעות- אוכל לחם כל בוקר.
השבמחקאני מעדיפה לחם שקד
השבמחקאני מעדיפ לחמניה למה אני אוהב לחמניות רועי נחושתן
השבמחקאני רוצה לומר שהכריכים טעימים אוראל מכיתת גפן
השבמחקאני מעדיף לחם אבל בגלל שיש לי יותר ניסיון אני חושב שלחמניה זה פחות מתפרק יהונתן אדר
השבמחקחברה יש לי רעיון אדיר אם אתם רוצים לחם והא מתפרק ,אז אפשר לשים אותו בשקיות נרייה
השבמחקממש טעים אלמוג מכיתת גפן
השבמחקמגניב אביאל מכיתת גפן
השבמחקבדרך כלל, בבתי קפה, כשרוצים שהסנדוויצ'ים יפתו לקוחות לקנות אותם, הם עשויים מלחמניות או בגטים. מאוד נפוץ גם לחמניות מקמח מלא. לכן, אם אתם מתכוונים למכור את הסנדוויצ'ים גם ללקוחות מחוץ לכיתות נווה, הייתי מציעה להתחשב בטעם של הציבור הרחב. וכנראה שבתי הקפה בארץ, כבר למדו מה נמכר הכי טוב (כלומר, מהו הטעם השליט בציבור).
השבמחקושכחתי לכתוב שהיוזמה מאוד ברוכה!!!
השבמחקאו, תודה באמת, עצה טובה שכדאי שאנחנו התפוזים ניקח בחשבון אבל לא היינו עושים זאת אם לא היית את היוזמה שלנו. (דרך אגב אני מדבר בציניות). גדעון.
מחקלחמניה, ואני מת שהפרוייקט שלכם יתחיל כבר
השבמחקאני מעדיף לחם כי זה יותר רך
השבמחקיכול להיות אפשרי גם וגם. חשבתם על זה במקרה?
השבמחקאדמירל
שלום, אני מעדיף לחם מפני שהוא רך.
השבמחקרועי הרוש
אני מעדיפה לחמניה.
השבמחקנועם קרן מכיתת דובדבן
אני מעדיף לחמניה. אביתר
השבמחקלחמינה!!! כרמל
השבמחקאני אישית מעדיפה לחמניה, יותר נוח לשים מצרכים בתוך לחמניה, זה פחות מלכלך. בהצלחה לכם ביוזמה הנהדרת, אשמח לקנות כריך
השבמחקאני מעדיף לחמניה
השבמחקאני מעדיף לחמניה אביאל מכיתת גפן
השבמחקטעים יקיר משה שם טוב
השבמחקמדהים וטעים אביאל כיתת גפן
השבמחק