שלום אני רז מכיתת גפן והשבוע לקחתי עוד מתכון והפעם משחף השינשינית של כיתת דובדבן והמתכון על עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים ושחף אמרה שהיא הכינה את המתכון בבית והיה לה טעים והיא מאוד נהנתה מקווה שתהנו.
חומרים
לעוגיות:
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים בטמפ' החדר
2/3 כוס(130 גרם) סוכר
1/3 כוס (45 גרם) קמח
1/2כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה. בעזרת כף
גלידה מניחים באופן מרווח שלוליות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה מפזרים מעל את שלושת השוקולדים לקישוט אופים בחום של 180 מעלות כ 15 דקות בלבד עד שהעוגיות סדוקות ותפוחות מעט למראה יציבות בשוליים ורכות במרכז. מניחים להן להתקרר לחלוטין אחרת הן מתפרקות כשהעוגיות קרות משחררים מנייר האפייה בעזרת פלטה ומגישים.




חומרים
לעוגיות:
300 גרם שוקולד מריר
100 גרם חמאה
3 ביצים בטמפ' החדר
2/3 כוס(130 גרם) סוכר
1/3 כוס (45 גרם) קמח
1/2כפית אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
100 גרם שוקולד חלב, קצוץ גס
100 גרם שוקולד לבן, קצוץ גס
אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה. במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד. מנפים מעל התערובת קמח, אבקת אפייה ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה. בעזרת כף
שמחתי להמליץ על מתכון שאני מאוד מאוד אוהבת של קרין גורן ! תהנו
השבמחקגם אני אוהב את המתכון של קרין גורן
השבמחקנשמע נחמד. גדעון.
השבמחקאני בטוח אכין את זה
השבמחקאני בטוח שאני אכין את זה זה נראה טעים
השבמחקרז יפה יקיר משה שם טוב :]
השבמחק